Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Елена Паришева: С Попето работим за още деца

отпечатай новината

11.06.2014 09:00 | Видян 6575 пъти | Гласували 2

Елена Паришева: С Попето работим за още деца

Елена Паришева: С Попето работим за още деца. За първи път от три години, певицата Елена Паришева се появи в телевионен ефир, заедно с половинката си Ивелин Попов. Защо Елена прекъсна музикалната си кариера, какво е мнението й за мястото на жената в семейството и разбира ли от футбол? Как се развива кариерата на Ивелин Попов, каква ще е следващата крачка в развитието му и отговарят ли на клишето футболист и певица, заедно с половинката в живота му? Как отглеждат сина си, имат ли сключен брак и мислят ли за още деца – всичко това и много още интересни неща, споделиха светската двойка пред водещия на „Нека говорят“ по BTV.

Радвам се, че решихте да се появите и двамата?

Елена Паришева: Нека започна с това, че аз не съм се появявала три години и честно казано се надявам в този разговор да наблегнем на него, защото така или иначе аз своята кариера съм я стопирала за момента и съм просто жената до Ивелин Попов. Това е.

Притеснява ли ви, че отговаряте на клишето футболист и певица?

Ивелин Попов: Аз не мисля, че отговаряме на това клише. Съвсем нормални хора сме и с поведението си доказваме, че сме малко по-различни. Може да звучи нескромно, но е така.

Заради теб ли Елена спря кариерата си?

Ивелин Попов: Това можете да я попитате нея. Тя ще ви даде по-добър отговор.

Елена Паришева: Ако трябва да бъда честна за мен решението да създадеш дете е свързано с много големи отговорности. Ако идеята беше да си имаме дете и след това всеки да си продължи по неговия път, детето да остане при баби и гледачки.. за мен това не е правилно. Аз искам да познавам детето си и да имам време за него. С моята работа и с това, че той играе в чужбина не виждам как аз мога да работя активно тук, а той да е в чужбина. За меж жената трябва да е жена. В случая когато мъжът е толкова успешен трябва да си до него и да го подкрепяш.

Как е малкият Ивелин?

Елена Паришева: Много е палав. Но в интерес на истината най-важното е, че е здрав.

За какво си говорите вкъщи?

Ивелин Попов: За абсолютно всичко. Елена е от хората, които са доста интелигентни и няма слабо място. Докато бяхме в Турция и турския език й се отдаваше, сега в Русия руския, английския. Говорим си за абсолютно всякакви житейски теми.

Елена Паришева: Честно ли да ти кажа? Ние живеем абсолютно нормален живот. Аз се съгласих за това интервю, защото исках малко хората да видят – някак си се уморих от много помпозна любов, много показни отношения, показен стандарт на живот. За мен стандарта на живот е това да инвестираш в стандарта в бъдеще. Ние в момента можем да живеем по друг начин, но за мен това да осигуриш спокойство на детето си и фамилията си като цяло за напред е по-важното.

Тази показност, за която говориш е много характерна за твоя бранш?

Елена Паришева: Според мен е характерна балканска черта. Обикаляйки покрай Ивелин осъзнах, че на балканите сме с малко по-различни разбирания.

Ти за почна ли да разбираш от футбол?

Елана Паришева: Чак да разбирам не, но се опитвам да бъда по-детайлна. Интересувам се много, да. И то не само за да има за какво да си говорим, а защото в момента той е моя живот и се интересувам от всичко свързано с него.

Каква е оценката ти за националния отбор, Ивелине?

Ивелин Попов: Оценката ми е, че откакто Любо Пенев пое отбора изградихме основата. Сега обаче предстоят доста тежки месеци и много работа, за да надградим това, което постигнахме и за да направим следващата крачка.

Има ли ясна програма за контроли?

Ивелин Попов: До колкото знам може би няма да има повече контроли.

продължи >>

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !