Шеметните Милица Гладнишка и Нона...

Камен Алипиев - Кедъра „отвръща на артистичната...

Стоичков запя с Тони Димитрова и...

Христо Стоичков запя в зала 1 на НДК. На мястото, където...

Най-луксозният и най-модерен фолк-клуб у нас отваря врати в София

отпечатай новината

25.09.2008 14:20 | Видян 13936 пъти | Гласували 6

Най-луксозният и най-модерен фолк-клуб у нас отваря врати в София

Най-луксозният  и най-модерен фолк-клуб в страната отваря врати в средата на октомври в София. Новото място за забавления у нас се казва ВЕРСАЙ  и се намира в идеалния център на столицата – зад БНБ. Това е третото и най-голямо заведение от веригата ВЕРСАЙ, като първите две отварят врати днес едновременно в Пловдив и във Варна.

Над 1 млн. евро е инвестицията в софийския клуб. Това е най-скъпата верига заведения, откривана у нас. Амбициозните планове на собствениците от “Парти плейс”, предвиждат през 2009 г. откриване на клуб и в центъра на руската столица – Москва.

ВЕРСАЙ е разположен на площ от 700 кв. м и е с изключително дизайнерски и екстравагантен интериор, дело на култовия архитект Юлиан Тахов. Всичко в заведението – от интериора и мебелировката до осветлението и озвучаването, е ултра модерно и подчинено на най-новите технологии. Цветовата гама е решена в бяло, черно и злато. Тахов много категорично борави с основните цветове в заведението, светлините и декоративните елементи, като интериорът се отличава с помпозността си и с по-различния подход при сътворяването на официалния си стил. Пищността на стила, която ни връща векове назад във великолепието на френския кралски двор, идва от светещите пластични розети по тавана от опал - напомнящи ювелирно изкуство, геометричните форми, огледалата, малките златни тапицирани ромбчета.
С тези дизайнерски решения Тахов превръща ВЕРСАЙ в уникално по рода си заведение.

Най-големите поп-фолк звезди на България и Балканите ще гостуват на сцената на ВЕРСАЙ. Специални жестове ще има за клиентите на заведението. Един от тях е, че най-сериозните и постоянните ще разполагат с диамантени и златни VIP карти. Носителите на диамантена карта ще се възползват от безплатната услуга да бъдат извозвани от мястото където са до ВЕРСАЙ с 12-метрова луксозна лимузина.

Повече снимки на фолк-клуб Версай може да видите ТУК.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !