Джена показа дъщеря си за първи път

Певицата Джена най-после реши да покаже публично дъщеря...

Райските субтропични острови,...

Принц Уилям и Кейт, принцесата на Уелс, имат любима...

Ламбо се завърна с триумф

отпечатай новината

11.06.2014 13:30 | Видян 2078 пъти

Ламбо се завърна с триумф

Ламбо се върна! И то такъв, какъвто го обичаме и си го спомняме. Изпълнен с енергия, усмихващ се,  разкриващ целия си талант само в две реплики, обаятелен, красив и с желание да играе, пише "Всеки ден". Завръщането му на сцена, което става няколко месеца след сполетялата го болест и ужасната трагедия от загубата на жена му, бе посрещнато с викове: "Браво" и аплодисменти от стотиците зрители, напълнили до краен предел вчера салона на Народния театър.

Дори самите актьори не можеха да повярват, че толкова много хора са дошли да гледат в горещата юнска вечер едно от най-старите представления на Народния театър "Пигмалион". Хора имаше дори на втори балкон, така нареченият "гълъбарник", и дори там, въпреки че видимостта е по-лоша, нямаше едно свободно място. Репликите на Ламбо:  "А бе не ми ги говори тези министри...познавам някои от тях...то това тяхното е кучешки живот" и "Е, па няма да се капичвам още, бе!", истински разсмяха зрителите.

Стефан Данаилов, явно усетил любовта на публиката, се раздаде напълно до такова изтощение, че накрая едва излезе, за да се поклони и да срещне очи в очи изправилите се на крака хора. Въпреки огромното му желание никаква част от неговата мъка да му личи по лицето, изтощението, страданието по отишлата си внезапно негова любима жена Мария и борбата с рака са оставили своите безпощадни следи.


автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !