Труди Едерле: Първата жена,...

На 6 август 1926 г. американската плувкиня Гертруда...

Мария Монтесори: Педагогът, който...

Мария Монтесори (1870-1952) е лекар, педагог, италиански...

Иде нов „Биг Брадър”

отпечатай новината

11.06.2014 14:45 | Видян 1753 пъти

Иде нов „Биг Брадър”

Задава се нов сезон на култовия риалити формат „Биг Брадър”, който ще се завърти за пореден път през септември по Нова ТВ, научи "България Днес". Пред продуцентите от „Олд скул” този път стои сероизна дилема на какво участници да заложат. „Все повече се обмисля вариантът в къщата на „Биг Брадър” този път да влязат хора от народа, вместо да се залага отново на известни лица” – разказват хора от екипа на шоуто. Въпреки че рейтингът на последните ВИП сезони би задоволителен, проучвания показват, че на зрителите вече взело да им писва да гледат само познати физиономии по всевъзможни риалити формати и предпочитат предаването да се върне към първоначалния си замисъл.

Истината е, че кастинги за съквартиранти не са правени от години. За последно това се е случвало през далечната 2008 г. Все още не е ясно и кога ще започне подборът за нови съквартиранти в „Биг Брадър”. През летния сезон сценаристите на предаването ще бъдат заети със задачата да измислят сюжетна линия, според която евентуално ще бъдат търсени типажите хора.

От 2005 г. насам „Биг Брадър” по Нова ТВ се превърна в трамплин към славата на куп хора, сред които Здравко, Найден, Зейнеб, Зара, Лео, тризначките Вяра, Надежда и Любов. В началото на годината тръгна слухът, че Васил Божков имал интерес към закупуването на правата на „Биг Брадър“ от холандската фирма. Явно обаче бизнесменът се е отказал от това свое намерение.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !