Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Сгодената Джена проговори за мъжа до себе си

отпечатай новината

19.06.2014 12:30 | Видян 4506 пъти

Сгодената Джена проговори за мъжа до себе си

Певицата разкри, че в последно време полага големи усилия за външния си вид, ходи почти всеки ден на фитнес и спазва строг здравословен хранителен режим. Тя разказва за своята едномесечната почивка в САЩ, където е била при любимия си мъж Джино.

В телевизионно интервю певицата разкрива и най-хубавата новина около нея в момента, а именно, че се е сгодила за Джино, с когото са заедно вече две години. Тя разказва, че въпреки разстоянието, което ги дели, са намерили начин да се справят и да поддържат връзката си.

“Предложението за брак беше голяма изненада за мен, изобщо не го очаквах. Получих много красив годежен пръстен и съм изключително щастлива, защото това е един момент, който мъжът сам трябва да вземе в живота си като решение и като стъпка и се радвам, че Джино го направи”, разказва изпълнителката в "Автограф". За своя годеник певицата издава единствено, че е българин и от 16 години живее със семейството си в Чикаго. Казва, че вече има различен манталитет от нашия и са му чужди интригите и злобата към популярните личности в България.

продължи >>

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !