Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Бащата на Бербо изнасилвач?

отпечатай новината

26.09.2008 11:27 | Видян 8423 пъти | Гласували 2

Бащата на Бербо изнасилвач?

Медийната атаката в Англия срещу българския национал Димитър Бербатов след трансфера му в Манчестър Юнайтед вече придобива грозни измерения. 

Таблоидите на Острова захапват все по-яко Бербо. След като "Нюз ъф дъ Уърлд" публикува голям материал за любовниците му, а друг вестник обяви, че си купил 25 чифта маратонки, "Сън" стигна дъното.

Вчера таблоидът припомни, че бащата на Митко - Иван, лежи в затвора.

"Нападателят на Манчестър Юнайтед има тъмна семейна тайна - баща му е бил зад решетките. Лежи 2 години за изнасилване, а по това време Бербатов живее сам с майка си Маргарита. Той никога не говори за присъдата, но винаги казва, че баща му е най-добрият и го е научил на всичко", пише "Сън".

Иван Бербатов е един от шестимата играчи на Пирин, затворени за изнасилване на 34-годишна жена - Роуз.

През 1983 г. отборът е във Варна. Една вечер няколко играчи се запознават с жената в бар. По-късно тя се оплаква на полицаите, че е насилена.

Самите футболисти не отричат, че са правили секс с нея, но твърдят, че са й платили. Обвинени са седмина. Мурлев, Муларов и Димитров получават по 3,5 г., на 2 г. осъждат Иван Бербатов, Стойчев и Пенев, а Васко Попов се разминава с условна присъда.

Приятел на Бербо казва пред "Дейли Мейл", че той е бесен.

"Дими обича баща си, а това ще причини много болка на семейството му. Той смята, че хората използват баща му, за да атакуват него", разкрива приятел на семейството от София.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !