Самоуправляващи се автомобили: Какво...

Авторите на научна фантастика, Илон Мъск и други от...

Червената нишка: Откъде идва...

Японците имат древно поверие, че хората, които са...

Джон Кенеди не бил добър любовник

отпечатай новината

24.06.2014 11:45 | Видян 3332 пъти

Джон Кенеди не бил добър любовник

Първият секс на Кенеди с любимата му Жаклин бил на задната седалка на кола. Джон Кенеди и Жаклин правили първия си секс на задната седалка в колата му, но години по-късно първата лейди на САЩ ще признае, че президентът на най-мощната държава в света не е бил добър любовник.

Това стана ясно от излязлата този месец в САЩ книга "Жаклин Кенеди Онасис: "Животът е по-безумен и от най-дръзката мечта", пише бгнес.

Задната седалка на "Плимут" с две врати, производство 1950 г., бе мястото, където Джон и Жаклин за пръв път са правили секс. Според Лем Билинг, приятел на Джон, двойката била засечена от полицай. Работата ставала нощем. Патрулиращият полицай видял стоящата край пътя кола, която му се видяла подозрителна. Той приближил до нея и светнал с фенерчето в прозореца. Към този момент Джон вече бе успял да свали сутиена на Жаклин. Той се обърна и полицаят го разпозна: "Извинявайте, продължавайте, сенаторе", рекъл служителят на реда.

Джон и Жаклин се женят на 12 септември 1953 г. Според собственото й признание семейният живот бил ужасен. След сватбата Кенеди не смятал да променя начина си на живот. По нощите той често отсъствал - гуляел с приятели, развличал се с любовници. Това бяха не просто жени, а кинозвезди, признати красавици - Мерилин Монро, София Лорен, Джин Симвънс, Ли Ремик.

Веднъж Жаклин написала следното в дневника си: "Аз знаех, че жените не смятат Джон за добър любовник. И той наистина не беше такъв. На него му харесваше всичко да става бързо. А след това веднага хващаше телефона и разговаряше с някои от онези идиотски политици. Когато все пак се озоваваше в леглото ми, след секса той се обръщаше на другата страна и веднага заспиваше. А аз трябваше да слушам хъркането му и и тихо да плача, защото не получавах никакво удовлетворение като жена...".

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !