Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

"Параграф BG" тази събота

отпечатай новината

26.09.2008 15:20 | Видян 3604 пъти | Гласували 1

Опасно ли е да си журналист в България? Над този въпрос ще протече дискусията в студиото на седмичното коментарно предаване на TВ2 „Параграф BG” тази събота от 12:00 часа. Защо у нас бият неудобните и докога показните акции срещу свободата на словото ще остават ненаказани? Темата ще коментират Стояна Георгиева, главен редактор на агенция Mediapool и журналистите Бойко Станкушев, Сашо Диков и Георги Атанасов. Ще видим репортаж от протеста на журналистите срещу насилието, в който ще чуем мненията на Анна Заркова, Иво Инджев, Александър Иванов от Frog news и др. колеги.

През седмицата агентите на ДАНС бяха особено активни. Те атакуваха и българския футбол в лицето на задържания член на изпълкома на БФС и зам.-шеф на ДАМС Иван Леков. Докъде се простира корупцията във футбола се захвана да разбере и прокуратурата. Не само най-запалените футболни фенове ще очакваме с мнение за това има ли продадени мачове в нашето първенство.

След лятото – време за равносметка: как приключи туристическият сезон и защо българите бойкотираха родното море? В третата част на предаването към журналистите ще се присъедини Поли Карастоянова, изпълнителен директор на Националния борд по туризъм. Водещият Георги Любенов ще очаква зрителите на телефона на предаването - (02) 800 52 52 по време на живото излъчване, за тяхното впечатление за качеството на обслужване по морето, за собствеността на сградите там, предприемчивостта и тоновете бетон.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !