Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Парти маратон в София

отпечатай новината

26.09.2008 15:40 | Видян 7975 пъти | Гласували 1

Парти маратон в София

Николай Методиев – Пилето в компанията на Рая, която познаваме като красивото лице на музикалната класация 5 и 5 на БНТ САТ бяха сред отличниците на парти маратона в София в сряда. Те започнаха вечерта, минавайки по червения килим, проснат пред Археологиеския музей за дегустацията на вината Zeyla. Домакиня на соарето беше бизнесдамата Петя Минкова – Стаевска, облечена в рокля на нашумелия покрай Сексът и градът дизайнер Зак Поузен. Босът на Славия Венцислав Стефанов и Мария Илиева бяха другите забележителни личности на вечерта, на която блеснаха също Моника и Деси Добринови – вносителки на най-скъпите швейцарски часовници и собственички на хотел Ле Фльор на Витошка.

Второто парти беше откриването на лъскавия бутик на италианската марка Роберто Ботичели. Представителния магазин се намира отново на бул. Витоша и привлече интереса на много светски личности.
Споменатия вече Николай Методиев и приятелката му, които се порадваха на бебето на богатата наследница Ивана Скендерова в количка Бърбъри, попаднаха веднага в компанията на футболната легенда Даниел Боримиров със съпругата му Афродита и на бизнесмена Иван Благоев.

Видеоклип с партито в Археологическия музей за дегустация на вината Zeyla може да видите ТУК

Видеоклип с откриването на италианския бутик "Роберто Ботичели'' на булевард Витоша може да видите ТУК.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !