Сериалът Тревожност с награда...

Дни преди официалната му телевизионна премиера – на 29...

Почина легендарната британска актриса...

На 89 години почина една от гранддамите на британското...

Преслава с пръстен за ЧРД

отпечатай новината

27.06.2014 14:30 | Видян 2110 пъти

Преслава с пръстен за ЧРД

Вчера изпълнителката празнуваше 30-годишния си юбилей в компанията на своя любим Бирмата. Преслава настоявала да отмени всичките си участия за вечерта, за да изкара празника в компанията на бизнесмена.

Въпреки че не подлагала на съмнение подмятанията на познати, че ще получи поредния скъп подарък от своя любим, Преслава била повече от изненадана от малката луксозна кутийка, която Бирмата тържествено ѝ връчил, споделя "България Днес". Певицата останала безмълвна, когато скъпарското бижу блеснало на ръката ѝ.

Според близки до изпълнителката през последните седмици Преслава била депресирана от предстоящия юбилей. Както всяка суетна жена, фолкаджийката се тревожела от следите на времето. Годинките започнаха да " личат, откакто изпълнителката отслабна драстично.

Засега Преслава упорито мълчи дали пръстенът на ръката ѝ е годежен, или просто е много скъп подарък, но без символика. Преси вече дори не крие, че мечтае за съдбоносното бижу. Изпълнителката наскоро бе уловена в магазин за сватбени рокли. Това още повече провокира слуховете, че е на една крачка от мечтаната сватба.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !