Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Преслава се запали по моторите

отпечатай новината

26.09.2008 18:00 | Видян 31102 пъти | Гласували 8

Преслава се запали по моторите

Певицата на 2007 г. Преслава признава, че птиченцето на любовта не е кацнало на рамото й през изминалото лято. Изпълнителката на хита “Не съм ангел” споделя, че все още не бърза с обвързването, защото за нея кариерата е на първо място.

Лятото на 2008 година бе изключително динамично за звездата, така че почивка за нея бяха многобройните й участия по Черноморието. Преслава не крие, че срещата с верните й фенове я зарежда с енергия, която я кара да твори все нови и нови песни. Съвсем скоро в ефира на “Планета” ТВ ще се завърти видеото на песента “Новата ти”, която се превърна в хит още преди официалната си видеопремиера.

Преслава е известна с предпочитанията си към екстремните преживявания и го доказа, качвайки се на мотора на DJ Джери. Известният дисководещ разходи гласовитата певица със своя чисто нов мотор и успя да я запали по този спорт . Досега певицата малко се страхуваше да се вози с безразсъдна скорост и въпреки новото си увлечение не препоръчва да се шофира бясно. Както е тръгнало, Преслава може да си купи и свой мотор, с който разумно да се разхожда по улиците на Пловдив.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !