Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Турнето на "Планета" стартира на 7 август

отпечатай новината

01.07.2014 14:00 | Видян 2713 пъти

Турнето на

На 7 август в 19.30 ч. над 15 звезди на "Пайнер" и Планета ТВ ще взривят площада пред Общината. За този ден и час е обявен стартът на турнето „Планета Лято '2014″ в Стара Загора. Миналата седмица получихме разрешение от Общината за провеждане на концерта на площада. Очаквайте грандиозно шоу, обещава мениджърът на трите канала с марката „Планета" Хари Янакиев.

Тазгодишното турне ще премине през 5 града и се отличава с внушително старозагорско присъствие, допълва мениджърът, който е прекарал 15 от най-хубавите години от живота си в Стара Загора. В центъра на града, в който са родени или поне израснали и учили, за хилядите си фенове ще пеят Мария, Емилия и Анелия. Епизодично на сцената до Илиян ще се появи и Устата, който също е старозагорец.

Над 15 емблематични представители на попфолк жанра ще се включат в турнето „Планета Лято". Джена, Галена, Преслава, любимците на нежните създания Фики и Галин са част от звездният екип, който ще акостира пред Общината. Тази година турнето ще мине и под знака на дуетите. От Гърция специално ще пристигне Йоргос Ясемис, за да пее с Анелия, а от Австрия ще дойде Ави Бенеди, за да извиси глас до Емилия.

Кючеци на тазгодишните концерти няма да има, ще има модерен и приятен за душата попфолк, обеща преди старта на турнето собственикът на „Пайнер" Митко Димитров. Мениджърът Хари Янакиев пък очаква отново концертът в Стара Загора да се превърне в истински празник и напомня, че не случайно на два пъти през годините пълните записи от турнета из страната бяха правени точно в града на липите.
Източник: NBP.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !