Серебренников с пола в Кан

Известният руски режисьор Серебренников се яви на среща...

Теди Кацарова изруся: Фото на деня

Теди Кацарова изруся: Фото на деня

Благо Георгиев оставил на жена си къща за 1 млн. евро

отпечатай новината

02.07.2014 10:40 | Видян 2481 пъти

Благо Георгиев оставил на жена си къща за 1 млн. евро

Футболистът Благой Георгиев напусна страната ни, където през последните седмици се превърна в една от най-коментираните личности. Един от най-харесваните мъже в родния хайлайф се върна в Русия, където живее през последните години. BLife ексклузивно научи, че Георгиев с насмешка приема писанията в пресата и истински се забавлява с тях. От близки на звездата научихме, че Благо е прекратил отношенията си с танцьорката Биляна Евгениева, нашумяла от връзката си с Христо Сираков.

„Благо никога не е приемал нещата сериозно и не се е движил по повърхността. Изписаха се много глупости и лъжи“, коментира близък приятел на футболиста. Според нашите информатори Благой Георгиев най-много се забавлявал на информациите, обиколили медиите, че ще си татуира името на Биляна по тялото.

„Ти представяш ли си докъде може да стигне въображението на хората“, обърнал се той към свои дългогодишен приятел. Според нашите отлично информирани източници, близки до футболната звезда, Благо е оставил на Христина къща за 1 милион евро, кола за 100 000 евро и постоянно изпращал пари и подаръци на децата си. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !