Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Асен Блатечки в любовна афера с Яна Маринова

отпечатай новината

02.07.2014 11:13 | Видян 4264 пъти

Асен Блатечки в любовна афера с Яна Маринова

Чувствата пламват заради уличен музикант, правил серенади на Меркел и Фандъкова. Луда любов изживява актьорът Асен Блатечки с Яна Маринова, а за внезапната приказна романтика между тях вина има уличен музикант, който ги кара да мечтаят, заслушани в гласа му. Замаян от чувствата, Блатечки дори се наема да продуцира новата звезда, което се оказва нов с две остриета - добил бърза популярност, младият музикант се отдава на  безразборен секс, алкохол и наркотици.

Тази история се разиграва в клипа към песента на младия изпълнител Иван Анастасов "Анатомия на света". Музиката, текстът и сценарият на видеото са на новоизгряващата звезда, а и той сам финансира песента и клипа към нея.

"Асен Блатечки, Яна Маринова и Вяра Зайкова ме подкрепиха безвъзмезно, и се съгласиха без хонорар да се снимат в клипа ми. Както и целият ми екип - актьори, оператори, монтажист и т.н. Аз в клипа имах функцията на режисьор, сценарист и главно действащо лице", разкрива дипломираният в специалност "Кино и телевизионна режисура" дебютант. Втората му специалност е "Музикално оформление" в АРТ Колеж по екранни изкуства.

"По време на следването плащах обучението си като свирех като уличен музикант, правех серенади, пеех на частни партита и давах уроци по китара. Най-известните хора, за които съм правил серенада, са Йорданка Фандъкова, Ангела Меркел, депутатките, по повод на 8-и март", допълва Иван Анастасов.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !