Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Ето ги естествените джуки на Мария

отпечатай новината

03.07.2014 11:02 | Видян 3378 пъти

Ето ги естествените джуки на Мария

Мара Отварачката най-накрая показа на света, че някога, макар и в ранна детска възраст, е имала нормални и съразмерни устни, видя "България Днес". Чалгаджийката публикува свои детски черно-бели снимки в социалната мрежа Фейсбук, на които ясно се вижда, че миньончето не се е родило с десетки кубици силикон в джуките, за които тя години наред твърдеше, че са естествени.

Старите фотоси предизвикаха вълна от коментари сред почитателите на изпълнителката и за първи път хората видяха приликата на Мария с дъщеря й Марая. "Какво хубаво дете е била, а какво си е причинила на лицето от пластични операции, не е истина. Добре че показа тия снимки да видим, че дъщеря й наистина прилича на нея", не спести мнението си потребителка в интернет.

Възлюбената на Християн Гущеров изненада аудиторията и с откровеното признание, че не би била гадже с милионерския син, ако той не беше толкова неприлично богат. "Разбира се, че нямаше да съм с Гущеров, ако не разполагаше с такива средства", сподели в последното си интервю Отварачката.

Меркантилността на пайнерката пролича й в думите и че ако Хриси, както Мария нарича на галено богатото си гадже, не бил толкова заможен, те просто никога нямало да се срещнат. Неговият стандарт на живот и нейните възможности ги събрали, защото и двамата се движели в една среда.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !