Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Ето го БЕБЕТО на Яна и Петко

отпечатай новината

03.07.2014 12:24 | Видян 9333 пъти

Ето го БЕБЕТО на Яна и Петко

Ето го бебето на Яна Акимова и Петко Димитров! Невръстният Доминик, както се казва наследникът на танцьорката и чалга бизнесмена, бе изловен през уикенда от зорките папараци на "България Днес".
Вторият син на Петко (първото му дете е от Мария Игнатова) е едва на месец и десетина дни, но вече излиза на чист въздух.

Семейството посети едно от заведенията на Петко в центъра на София, което вечерно време е бар, а през деня - кафе и ресторант. Родителите не се застояха много дълго, но все пак си поръчаха ядене - бяха прегладнели. Яна яде повече от мъжа си - родилката омете една салата, голяма порция месо с картофи, а накрая опука и спагети.

Петко се прояви като кавалер и чинно сервираше и отсервираше чиниите пред Яна. Носеше ѝ вода, салфетки... След като се нахрани, танцьорката обърна внимание на малкия Доминик. Обиден от факта, че никой не се грижи за него, той започна да надава вой. Яна известно време го дундурка на ръце и успя да го успокои. Преди да го положи обратно в детската количка, ясно се видя, че родителите хич не се стискат. На главата на Доминик имаше шапка "Бърбъри", модел на една от най-известните и скъпи британски модни марки. Само след няколко месеца Доминик ще е пораснал и излишно луксозната капела няма да му става. Кел файда за потрошените пари, но пуста му суетност...

продължи >>

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !