Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Посрещат Денят на независимостта в София с DJ парти

отпечатай новината

04.07.2014 12:15 | Видян 2249 пъти

Посрещат Денят на независимостта в София с DJ парти

Най-популярната дата в Американската история „Денят на независимостта” ще бъде отбелязана с много музика и танци в центъра на София. Организаторите от „First Class event Designers” с партньорството на Taxistars и домакинството на клуб „9 AVENUE” ще съберат всички фенове на страната с неограничените възможности –  САЩ на 4-ти юли /петък/ от 21 часа.

Публиката ще има възможността да се забавлява на класически и съвременен прогресив саунд, елегантно етно звучене, осъвременени кавъри на някои от емблематичните клубни класики благодарение на четирима от най-актуалните български ди джеи. Сред топ-звездите на партито се открояват ди джеите  и продуценти Andrez и Double D. „Ние не сме ангели”- заявават открито двамата и гарантират много забавление и 40 процента авторски саунд по време на представянето си на 4-ти юли.

С голям интерес се очаква появата и на Miss Party. 25-годишната диджейка от малка има афинитет към музиката, танците, модата, рисуването и сценичните изяви. Miss Party  учи ''Мода и мениджмънт в модата '' във Варненския Свободен Университет, и паралелно работи с едни от най - големите български имена в българския DJ бранш. Освен да пуска музика, Miss Party пее, но какво ще представи пред столичната публика все още организаторите не разкриват.

На 4-ти юли в клуб „9 AVENUE” публиката ще загравя Петър Влахов. В градината на клуб „9 AVENUE” ще бъде монтираната и първата виртуална такси стоянка, която гостите ще могат да сканират и да викат такси през мрежата на Taxistars. Момичетата на Taxistars ще раздават и безплатни ваучери на гостите, за да се прибeрат с безплатно такси след края на дългото DJ парти.

Много американски флагчета, момичета облечени като ангели и още куп награди ще очакват гостите в първото по рода си парти за независимостта на САЩ. Близо 400 столичани се очаква да посетят осем часовото парти.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !