12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Снимка скара Каруече и Крис Браун

отпечатай новината

09.07.2014 14:39 | Видян 1283 пъти

Снимка скара Каруече и Крис Браун

Каруече Тран се е изпокарала с гаджето си Крис Браун, след като миналия уикенд той постна нейна снимка в социалната мрежа. Дамата била ядосана, че певецът е качил в мрежата кадър, на който тя позира по черни прашки и сутиен, легнала по корем.

Снимката провокира истински фурор в онлайн пространството и получи десетки хиляди харесвания само за няколко часа. Браун обаче я свали още същия ден от профила си без видима причина. Близки до певеца издадоха, че Каруече била бясна заради кадъра и сложила край на връзката им. Тя дори премахнала Браун от своя профил, а пък той изтрил общите им фотоси във всичките си профили в социалните мрежи.

Тран от години е плътно до певеца и дори търпеливо го чака да излезе от затвора, където той прекара 108 дни, заради нарушаване на пробацията, наложена му за побоя над Риана през 2009 г. Моделката търпеливо изтърпя всички настроение и изневерите на Крис и дори се озова в любовен триъгълник, когато той се събра с Риана през 2012 г. Този път обаче на нея ѝ дошло до гуша и е решила да забрави певеца завинаги.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !