Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Карбовски влиза във „ВИП Брадър“

отпечатай новината

17.07.2014 09:19 | Видян 1864 пъти

Карбовски влиза във „ВИП Брадър“

Пиу-пиу-пиу. Това ще се чува от ефира на Нова тв наесен, ако Мартин Карбовски влезе във „ВИП Брадър". Заради любимите му нецензурни думи телевизията ще трябва да е нащрек и постоянно да заглушава вулгаризмите на водещия с т. нар. пегели, но все пак шоуто, което той е обещал да направи, ще си струва гледането. В момента продуцентите на риалитито и журналистът водят горещи преговори за хонорара му, научи вестник „Всеки ден".

Финансовата рамка за участието на Карбовски ще стигне до небесата, ако зависи от него. Ние нямаме чак такъв бюджет, но ако подпише, той ще е звездата с най-висока сума за влизането си, разкриха от екипа на „ВИП Брадър". Единствената въпросителна, която засега спъва Мартин, е дали ще има предавания в ТВ7 в следващия сезон. Положението в подопечната на изчезналия банкер Цветан Василев медия е повече от неясно, всички продуценти и лица на телевизията са поставени в безумното положение да не знаят съдбата си.

Преди две седмици бившият изпълнителен директор на телевизията Николай Бареков оповести, че Мартин е един от най-добре платените продуценти - както за своите собствени „Карбовски: Предаването" и „Отечествен фронт", така и за „Дневен ред" с водещ Косьо Филипов, на което е автор. Освен това при трансфера си от Нова тв в ТВ7 преди две години той се сдоби и с дело от бившите си продуценти „Телеман" за кражба на интелектуална собственост в размер на 1 милион лева, че и отгоре. Тогава новите му домакини обещаха, че ако бъде осъден, ще погасят загубата, но към днешна дата тази мила оферта надали важи. В ТВ7 в момента дори заплати на редовните служители не се изплащат, толкова е зле положението.

Готов на всичко, за да оцелее, Карбовски е обещал на Нико Тупарев, че ако си стиснат ръцете за „ВИП Брадър", им обещава рейтинг до небесата. Ще има скандали, конфликти, обиди, всичко необходимо, за да е доволна жадната за зрелища публика. Журналистът е известен точно с тези си възможности.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !