Въведоха коронапаспорт в Дания

Минал през вратата на току-що отворения отново фризьорски...

Михаил Билалов потресен: Как ще избягам, без да си платя?!

отпечатай новината

18.07.2014 13:53 | Видян 1075 пъти

Михаил Билалов потресен: Как ще избягам, без да си платя?!

Михаил Билалов реагира като ужилен на „новината", че е избягал от бургаско заведение, без да си плати сметката от 20 лева. Редица вестници и сайтове тиражираха вестта, че Джаро ял и пил на аванта в непретенциозен бар в морския град. ,,Това са пълни глупости! Правят си реклама на мой гръб, няма такова нещо! Потресен съм от тази долна лъжа", заяви Билалов вчера само за ,,Всеки ден".

Ден по-рано управител на бургаско заведение разказа: „Това е потресаващо за мен и бих искал повече хора да разберат колко струват българските звезди. Михаил Билалов беше клиент в заведението, на което съм управител, и за да стане част от обща снимка с персонала, ни струваше 20 лева. Сервитьорките, млади момичета, пожелали снимка с него и вместо с удоволствие да позира с тях, той отсякъл, че в замяна поръчаното на масата ще е безплатно. Потресаващо е, сметката им беше 20,02 лева, но той стана и си тръгна, без да плати. Явно като цена на снимката". Според него Джаро умишлено си тръгнал, без да остави нито пари за сметката си, нито бакшиш.

,,Искат малко известност и я получиха на мой гръб. Имам предположение, че някой е получил пари, за да пусне това във фейсбук и медиите. Въобще не си спомням кое е въпросното заведение, но ще проуча и ще изпратя на управителя едно шише уиски лично от мен", отсече звездата от ,,Под прикритие", който е родом от Бургас. ,,Двете сервитьорки дойдоха да се снимат с мен, но съм убеден, че си платих сметката. Винаги си плащам сметките, даже оставям повече, отколкото трябва. Досега не е имало случай да си тръгна, без да платя, няма и да има такъв. Живял съм десетилетия във Франция, където безплатен обяд няма", заключи възмутеният Михаил Билалов. Той великодушно отсече, че няма да съди клеветниците, защото не му се занимавало с „подобни глупости".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !