Само на 49 си отиде вокалистът на...

Откриха мъртъв вокалиста на Crazy Town - Shifty...

Ексректор с 37 имота и 1,4 млн.лв. в...

С финална заплата от 4400 лв. на месец ексректорът на...

Цеци Красимирова забягна в Испания

отпечатай новината

18.07.2014 16:38 | Видян 4842 пъти

Цеци Красимирова забягна в Испания

Моделката Цеци Красимирова се е зарекла, че никога повече няма да се върне в България и ще остане да живее за постоянно в Испания. Това разказаха пред "България Днес" жителите на врачанското село Зверино, откъдето е родом брюнетката. Преди около 2 години Цеци избра да заживее в каталунската столица Барселона заедно с 15-годишната си дъщеря Джудит. В селото обаче усилено се говори, че моделката дели един покрив заедно с испански богаташ, който покривал финансовите нужди на манекенката.

В семейната къща в Зверино в момента живее бабата на Цеци, която се грижи за нейните племенници. Децата на сестра й са в селото за лятната ваканция и играят по улиците под зоркия поглед на бабата. "България Днес" видя, че къщата е в отлично състояние и е добре поддържана. Постройката изпъква със свежите си цветове, в които е боядисана, и отдалеч се отличава от заобикалящите я къщи.

Съседите на Красимирова в селото твърдят, че именно тук тя е водила любовника си Георги Иванов-Гонзо по времето, когато двамата имаха бурна авантюра. За да избягат от светлините и интригите на големия град, двамата се уединявали в китното врачанско село. Там Гонзо и Цеци дори не се криели от местните, въпреки че любовта им бе грешна. Жителите на Зверино разказват как Иванов спирал джипа си пред местното читалище "Факел", което е близо до къщата на моделката. Мощното возило, което има от няколко години, е "Тойота Ленд Круизер".

Черната пантера, както е известна Красимирова, не крие, че и до днес продължава да се чува с Гонзо. Според запознати двамата контактуват по скайп. Появиха се слухове, че тази година Иванов е гостувал в Барселона на бившата половинка на убития криминален бос Косьо Самоковеца. Това се случва преди няколко месеца, когато официално Гонзо беше в Испания, за да издирва нов треньор на "Левски". Вместо в хотел обаче бившият футболист отседнал при старата си любов.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !