Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Азис се продаде на хапче за отслабване

отпечатай новината

24.07.2014 14:37 | Видян 1890 пъти

Азис се продаде на хапче за отслабване

Рязката промяна във визията на певеца не била нито заради гастрален пръстен, нито заради анаболи или други неща. Азис зарибява хората в нета с измишльотината, че зад отслабването му не стои нищо друго, освен едно хапче. Въпросните таблетки, които можете спокойно да си купите с поръчка по интернет, могат да се окажат не само рекламен трик, но и доста опасни за здравето. Не са показани нито медицински уверения и сертификати, че въпросната таблетка е безвредна, нито пък какво е съдържанието на капсулата.

По закон всичко, което минава в графата "хранителна добавка" не подлежи на стриктен контрол. Дори и в аптеките често могат да бъдат засечени продукти, които не вдъхват особено доверие. За покупка от интернет само с един телефонен номер и никакви други координати на фирмата, изобщо не смятаме да говорим.

Коментарите са повече от безпощадни "сега, последно, с диета на детоложка ли отслабна или с хапчета, с кое излъга" са само част от неудобните въпроси на потребителите. Колкото и да са наивни хората, те са напълно наясно, че тук става въпрос за хонорари. Което, между другото, не е от несъществено значение.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !