Прецедент в Бригада Нов дом -...

Мария Силвестър намира изход от всяка ситуация, колкото...

Cavalera в София на 15 юли

Легендарните братя Max и Igor Cavalera ще свирят...

Забранена любов струва повече от ББ

отпечатай новината

01.10.2008 11:55 | Видян 9097 пъти | Гласували 1

Забранена любов струва повече от ББ

Новият сериал, който тръгва по Нова телевизия от 5 октомври струва повече от един сезон на Биг Брадър, сподели на пресконференция, дадена за журналисти изпълнителният директор Павел Станчев, пише 19 минути. Въпреки че не спомена конкретна сума, той сравни бюджета с този на Големия брат, като заяви че е по-малък от всичките 6 сезона и по голям от един. И допълни, че продукция от този тип досега не е правена у нас.

Дълго пазената в тайна серийна драма се снима в собствено студио, намиращо се в столичния квартал Илиенци, не далеч от Пожарната. Някои от сцените се правят и навън. Сред „откритите“ снимачни площадки са Копитото на Витоша, двор на луксозна къща, стадион и други обекти в София и околието, издадоха от кухнята.
БГ сапунката ще се излъчва всяка вечер в 20:00 часа, преди Биг Брадър.

Има няколко основни сюжетни линии, но всички се въртят около две семейства, като свързващият елемент между историите им е любовта.
Има ли обаче любов между актьорите зад кадър? 10 часовата ежедневна работа дали е сплотила екипа, или слуховете за реална връзка между Ники Илиев и Елен Колева, които играят главни роли, ще се окажат неверни? Какво се случва зад кулисите, обещаваме да разберем!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !