Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Депутат заряза жената на Веско Маринов

отпечатай новината

31.07.2014 14:36 | Видян 1903 пъти

Депутат заряза жената на Веско Маринов

Червеният депутат и пресаташе на ЦСКА Иван Ченчев разлюби бившата съпруга на естрадния динозавър Веселин Маринов - Цветанка, научи сензационно „Всеки ден". Разбивачът на женски сърца със смъртоносен зелен поглед е забил колежка в Народното събрание само няколко седмици след като положи клетва като законотворец на мястото на Петър Курумбашев, който пък се готвеше за евродепутатски пост, но не го получи.

Ченчев е харесал една от засуканите секретарки в парламентарната група на социалистите - значително по-млада и доста по-различна на външен вид в сравнение с предишната му изгора Цветанка. Тя пък бе с 6 години по-голяма от него, но любовта бързичко е избягала през камината на дома му. За разлика от фаталната блондинка, която Веско Маринов хвана в изневяра, новата любов на спортягата е фино девойче с хубави черти и тъмна коса. Двамата често се усамотявали в празните зали на парламента, разкриха съпартийци на Ченчев.

Пиарът на армейския отбор редовно откарвал с малкия си мерцедес красивото момиче вкъщи, особено след късни заседания на Народното събрание. Репортер на „Всеки ден" засече прясната двойка да се движи в източна посока в последните дни, вместо да се отправи към жилището на Ченчев - на бул. „Дондуков". Според слуховете красавецът в червените редици заради новата си връзка накарал много от колежките си да въздишат тежко, че не са на мястото на девойката. Завижда й и част от нежната половина на журналистическата гилдия, отразяваща работата на парламента. Много от тях се надяваха да привлекат вниманието на мачото, но това така и не се случи въпреки непрестанните им опити да го заговорят в кулоарите.

Ченчев се очертава да влезе и в следващия състав на Народното събрание, отново от листата на БСП, в някой от трите избирателни района в София. Близките му връзки със соцръководството пък може да му гарантират и място в политбюро, стига новият председател на Столетницата Михаил Миков да го посочи за поста. Той обаче ще остане в историята на 42-рото Народно събрание като един от най-кратко изкаралите депутати.

Снимка: cross.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !