Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Илиана Раева се уплаши за Наско

отпечатай новината

01.08.2014 10:13 | Видян 2465 пъти

Илиана Раева се уплаши за Наско

„Тази вечер (снощи - бел.ред.) беше направен брутален опит от ултраси на "Левски" да се сплаши семейството ми и да бъде предизвикан конфликт, който вече е с познат сценарий!" Това съобщи през нощта във Фейсбук бившата гимнастичка Илиана Раева, чийто съпруг е легендата на ФК „Левски" Наско Сираков.

Ето какво се е случило според разказа на Раева, която сега е водач и на политическа партия: „Във Велико Търново, на промоцията на книгата на Наско "Наско Сираков-единакът", семейството ни преживя пореден опит за дискредитиране и унижаване от страна на ултраси на "Левски", пристигнали от София "спонтанно"! Използвайки брутални лъжи по адрес и на двамата, снимайки срещата с апарат, се опитаха да предизвикат скандал и нажежат обстановката! Потресени търновци напускаха заведението.

Настояваме заснетият от самите тях материал да бъде пуснат от самото начало до край на обществеността в България, за да се чуят потресаващите въпроси към Наско, поведението на тези хора, чиято цел беше да предизвикат семейството ни! Аз бях атакувана по политическа линия, незнайно /напълно знайно!/ защо!"

Съпругата на Сираков завършва коментара си с описание на своите постижения и тези на съпруга си: „Заявяваме, че ще излезем с отворено писмо до българската общественост и всички медии, във връзка с потресаващия и унизителен инцидент, и взетите от нас решения! Благодаря на всички търновци, които се отнесоха с уважение и внимание към нас!"

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !