Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Криста представи видеото към дебютния си сингъл

отпечатай новината

01.10.2008 17:40 | Видян 2467 пъти | Гласували 1

Криста представи видеото към дебютния си сингъл

Първият талант на лейбъла „Стерео стая” – Криста, представи видеото към своя дебютен сингъл „Това, което искаш”. Официалната промоция се състоя на 30.09.2008 в клуб Ялта. По време на събитието лично Мария Илиева – създател на лейбъла на „Новата българска музика” разказа за концепцията, стиловете и новите артисти, които предстои да бъдат продуцирани от музикалната компания.

С нескрито възхищение гостите – известни лица от българския музикален и шоу бизнес, артисти и медии, аплодираха изпълнението на Криста, която бе неотразима в специално избраната за нея рокля от г-жа Паола Апси.

Всички останаха очаровани от видеото, което прави впечатление с изискана стилна визия. Лентата е заснета от режисьора Валери Милев, а оператор на продукцията е Мартин Чичов. Концепцията на видеото включва два различни декора – единият в урбанистичен стил, а вторият – в класическо бялo. Тази идейна реализация кореспондира пряко с посланието на самата песен, която носи много настроение и енергия, благодарение на хармоничната комбинация от соулфул поп с „old school” елементи и тяхното съвременно звучене. Стилът на песента намира ясно отражение и в стайлинга на певицата. Хореографията за видеото е дело на Маргарита Будинова („M Dance”).

Екипът на „Стерео стая” поднесе специален подарък за гостите на събитието – мултимедиен компакт диск с българската версия на видеото към „Това, което искаш”, радио версия на песента, както и R’n’B ремикс, подготвен за Криста от култовия DJ Doncho. Бонус към подаръка бе и включеният в диска мейкинг, съдържащ уникални кадри от подготовката на екипа и младата певица, както и от самия работен процес.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !