Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Камелия без бръчки на 43!

отпечатай новината

10.08.2014 09:10 | Видян 1887 пъти

Камелия без бръчки на 43!

Фолк певицата Камелия шашна почитателите си във фейсбук с опънато като на ученичка лице без нито една бръчица. Родената в Чипровци изпълнителка е на 43 години, а изглежда по-добре от голяма част от колежките си, които са под 30. За разлика от повечето чалгаджийки, които още на 20 и няколко са с множество пластики, филъри и хиалурон по лицето си, Камелия няма никакви интервенции и въпреки това изглежда забележително. Блондинката е с опънато чело, а под очите й има съвсем миниатюрни мимически бръчици.
Сексапилната чипровчанка не се притеснява от ЕГН-то си изобщо: „Щастлива съм от факта, че нямам по себе си и капчица ботокс. Не съм против тези неща, но смятам, че има време, докато посегна към тях. Доволна съм от това, което виждам в огледалото сутрин, харесвам се и без сценичен грим", споделя с усмивка изпълнителката на „Луда по тебе".

Камелия полага доста грижи за външния си вид, ползва скъпа козметика, храни се здравословно, не пуши и не пие и явно това си казва своята дума, смятат впечатлени фенове. Тялото на певицата също буди завист сред колежките й. Тя може да се похвали с дълги крака, стегнат корем и сочно вирнато дупе.  „Никога няма да й дам годините, изглежда значително по-млада. Възхищавам й се, дано и аз изглеждам така на нейните години", коментира млада фенка на дивата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !