Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Яна и Петко с втори меден месец

отпечатай новината

21.08.2014 14:29 | Видян 2488 пъти

Яна и Петко с втори меден месец

На втори меден месец, този път на екзотична дестинация, заминават през зимата Петко и Яна Димитрови, пише „Уикенд“ на рождения ден на бизнесмена. Клубният бос почерпи за свое здраве миналата събота с няколкодневно закъснение, тъй като навръх празника си бе в чужбина по лични дела. Клубният бос се бракува за танцьорката миналата есен, след като любовта им пламна на сцената на „Денсинг Старс“. И тъй като на сватбата Яна вече бе бременна, съпрузите не се решиха на далечно пътуване, а отскочиха за кратко до Прага. И това лято екзотичната ваканция не бе възможна, понеже през май се появи първата рожба на двойката – Доменик.

Дестинацията на втория меден месец вече е избрана – Доминикана. Идеята била на Яна, тъй като екзотичната република, заобиколена едновременно от Карибско море и Атлантическия океан, е адашка на бебето. Заради това танцьорката много искала да хвърли пъпчето на Доменик точно край бреговете на тази страна.

Тази година рожденият ден на Петко мина без редовните изцепки на Азис и Николета. Чалга кралят не успя да присъства на купона. А пък водещата и Валери Божинов си останаха у дома, понеже хем нямало кой да гледа Никол, хем на нападателя на следващия ден му предстоял полет до Англия за проби в „Уест Хем“.

Вместо чалга диви на сцената се изяви една от звездите в последната „Музикална академия“ Неделяна Христова – Нел. Наздравици вдигаха и някои от колегите на Яна в „Денсинг Старс“. От гостите си рожденикът получи куп подаръци, предимно дрехи и парфюми. Яна продължи традицията, започната от миналогодишния празник на съпруга си, и му поднесе колаж със семейни снимки. Сред най-оригиналните дарове бе масивна дърворезба с имената на бизнесмена и половинката му, скрепени с огнено сърце. „Правена е с идея да я закачим на входната ни врата, но й намерих по-добро приложение – ще я монтирам в барбекюто в градината“, разясни Димитров.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !