Не пуснаха Устата да снима на Радецки

Само за ден песента ,,Jackpot-a или БОТЕВ‘‘ предизвика...

Попътен вятър: Фото на деня

Попътен вятър: Фото на деня

Дарина Павлова се превръща в Майкъл Джексън

отпечатай новината

21.08.2014 14:38 | Видян 2110 пъти

Дарина Павлова се превръща в Майкъл Джексън

Вдовицата на Илия Павлов бавно, но сигурно заприличва все повече и повече на „чудото” на пластичната хирургия Майкъл Джексън. Дарина вече тотално не прилича на себе си и лицето й е променено до неузнаваемост. Многобройните пластични операции, разкрасителни и подмладяващи процедури са направили от хубавата милионерка подобие на пластмасова кукла, лишена от човешки черти, пише в. „Уикенд“.

„Дарина все още е млада жена, на 51 години е, а това което причинява на лицето си подобава на холивудска пенсионерка над 70”, възмущават се нейни връстнички от родния й Казанлък. Наследницата на огромно състояние е клиентка на едни от най-добрите пластични хирурзи в Италия и САЩ, но прекаляването с посещенията неминуемо превръща ефекта в дефект.

До момента „Мадам Мулти” има направен хирургически лифтинг, при който цялата кожа на лицето се издърпва посредством разрези до ушите, излишната се изрязва и след това се зашива отново, лифтинг на клепачите, моделиране на скулите, ботокс в челото и хиалурон в устните, както и няколко операции на носа.  Близки до Дарина твърдят, че всъщност тя многократно е споменавала, че иска да прилича на холивудската знаменитост Ким Кардашиян, която е световен еталон за красота в момента. „Пластичната хирургия често води до пристрастяване, точно като наркотиците.

Започнеш ли веднъж, няма сила на света, която да те накара да спреш, Дарина иска да е вечно млада, но това практически е невъзможно, два тона по-светла пудра и още една орязване на нослето ще я превърнат в двойник на краля на попа Майкъл Джексън”, притеснени са приятелите й. Поради фактът, че реалният резултат от операциите се проявява около половин година след интервенцията, лицето на Павлова тепърва ще търпи още промени.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !