Кметът пийва с блъскащия и...

Кметът пийва с блъскащия и неотстранен ПП-съветник: Фото...

Мерил Стрийп е почетен гост на...

Мерил Стрийп ще бъде почетен гост на церемонията по...

Галя: Пазя страхотни чувства към Слави

отпечатай новината

04.09.2014 14:04 | Видян 2230 пъти | Гласували 1

Галя: Пазя страхотни чувства към Слави

„Ооо, имам носталгия и толкова често се чувствам вдъхновена за нов музикален проект, но много бързо се разубеждавам с аргументи, които касаят личните ми емоции и опит на българската сцена. До ден-днешен наблюдавам една тенденция в музикалния живот тук – публиката харесва едни изпълнители, а журналистите - други. Много рядко има изключения и артисти, които се приемат еднакво добре и от двете категории.

Не е никак лесно да те оплюват в медиите, както и да имаш добър медиен имидж и име, а да нямаш достатъчно участия. Това са аргументите ми против. В същото време имам желание за изява, креативност и умения да боравя с таланта си”, обяснява в интервю за „ШОУ” тя.

Галя споделя, че пази прекрасни спомени от работата си със Слави Трифонов, където се вихреше години наред. „Връщам се към този период със страхотни чувства! Не само че не съм изпитвала нищо негативно, свързано със Слави, но съм видяла само добро отношение и подкрепа от него. Имам приятелства, които създадох там и продължавам да "отглеждам" и до днес”, разкрива Галя.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !