Александра има човек до себе си:...

"С Александра сме официално разведени. В Инстаграм си...

Учените откриха „трето състояние“...

В научнофантастични филми като „Франкенщайн“ и...

Камелия: Гого Лозанов да няма проблеми със сексуалността?

отпечатай новината

06.09.2014 09:00 | Видян 4079 пъти

Камелия: Гого Лозанов да няма проблеми със сексуалността?

- Обичате да слушате българска поп музика - какво ви мнението за парчето "Видимо доволни" на Криско и Мария Илиева?

- Супер, любимо ми е. Както и песента на Сантра "Изгрева и залеза", макар че се опитаха да завъртят интрига, че съм се разбунтувала, че са откраднали заглавието на песента ми "Залеза и зората". На мен Криско ми е фаворит. Познаваме се, с него работихме в едно предаване - той ми гостува още преди да стане Криско с първия си проект. Още когато водих "Споделено с Камелия", ми беше симпатичен. Много му се кефя, евала на пича!

- Какво обаче мислите за скандала около текста на песента и обвиненията, че е прекалено вулгарен? Заговори се дори, че клипът може да бъде забранен по телевизиите.

- Не може да бъде забранен. Интересно ми е, когато чалгата беше в силен период, всичко беше обърнато към нея - ние развращаваме и покваряваме децата и едва ли не ги правим мармалад. В момента поп музиката набира скорост и същите неща се повтарят при тях. Постоянно успели хора и жанрове се заклеймяват. Слушам господин Гого Лозанов, че едва ли не чалгата кара мъжете да гледат на жените като на предмет, а пък децата се извращават сексуално. Искам да попитам Георги Лозанов дали няма проблеми със сексуалността? Нещо все натам го избива. Ако едно дете иска да се образова, то ще го направи и няма да му попречи Криско. Ако го гонят хормоните след 14-ата година, което е съвсем нормално, нищо не може да го спре, ако ще да цензурират песни. Това говори за проблем в обществото генерално. Какво правим - въвеждаме забрани и потискаме сексуално децата. Ами тогава може да избие в друга форма и да стане убиец например. Сексът да не би да е грях - редно е родителите да говорят с децата си за секса. За мен решението не идва със забрани.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !