Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Бандерас и Уесли Снайпс хвалят България в Ел Ей

отпечатай новината

08.09.2014 11:06 | Видян 2155 пъти

Бандерас и Уесли Снайпс хвалят България в Ел Ей

Екшън героите от „Непобедимите 3" стреляха със суперлативи по имиджа на страната ни в Ел Ей, пише Монитор. Премиерата на лентата с мирис на олово се състоя в средата на август в TCL Chinese Theater, откъдето Диана Любенова се завърна с набор от ексклузивни интервюта.

По черния килим актрисата се разходи под ръка с половинката си Лес Уелдън, продуцент в „Ню имидж" и виновник за нашествието на повечето холивудски величия у нас.

„В България се чувствам като у дома си. Това бе третият ми филм, сниман в София. На втория бях продуцент и се задържах по-дълго. Студиото в Бояна е фантастично. Мисля, че ще се върна отново, защото "Непобезимите 3" ще бъде много успешен", сподели Антонио Бандерас за bTV.

Желание да се завърне за снимки у нас изяви и бившият футболист Тери Круз. „Всичко в България беше супер! Фитнесът, в който тренирахме, здравословната храна и красивото Черно море, където имахме сцени. Студиото в Бояна е чудесно! По същия начин щяхме да работим и в Ел Ей. Бих се върнал за „Непобедимите" 4, 5 и 6!", не скри вълнението си той. Джейсън Стейтъм, Арнолд Шварценегер и Мел Гибсън също свалиха шапка пред професионализма на българския екип, помогнал в снимките на екшъна.

Сред декорите в столичния киноцентър миналото лято Уесли Снайпс изду мускули за сефте, след като излежа присъдата си за укриване на данъци в затвор в Пенсилвания. „Непобедимите 3" бе третият му проект у нас след "Девет живота" (2003 г). и "Доставчикът" (2007 г.).

„Хубаво бе да видя прогреса на България. Вие сте позитивни хора и прекрасни професионалисти. Открих и прекрасен ресторант с непалска кухня", обясни 51-годишният разбойник от Флорида.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !