Сегашният Mustang с V-8 не е...

И Dodge Challenger, и Chevrolet Camaro ще излязат от...

Възможностите не идват. Трябва да...

Възможностите не идват. Трябва да излезете и да ги...

Емануела приюти Динев син

отпечатай новината

09.09.2014 13:32 | Видян 10583 пъти

Емануела приюти Динев син

Първородният син на бизнесмена Динко Динев - Димитър, се нанася в къщата на приятелката си - фолкпевицата Емануела, научи "България днес". Двамата са в очакване на първородното си дете и са взели решение да обитават луксозния апартамент на на изпълнителката в тузарския столичен квартал "Бояна". Бизнесменът и певицата ще прекарват повечето си време в този дом, като от време на време ще бъдат и на други места.

Въпреки че е бременна в петия месец Емануела трескаво се е захванала с ремонта на жилището, който продължава да тече вече повече от година. На дневен ред в момента е избирането на щорите, които да паснат на на интериорния дизайн. Димитър и половинката му ще живеят в истински лукс , който рядко може да бъде видян на друго място в България. В банята са поставени златни плочки, с които никоя друга популярна родна личност не може да се похвали. Освен това в спалнята двамата ще лежат на "висящо легло" , което е захванато така сякаш изглежда в безтегловност, а сред екстрите му е че свети в тъмното. Леглото е пълно с гъши пух и е в овална форма.

Друга забележителност в дома на Емануела е терасата на къщата, която е изключително широка и детенцето им след време ще може да тича на воля. Дограмата пък е поръчана специално то чужбина и е сред най - добрите в света.

Макар и с коремче, изпълнителката продължава да е неуморна. Тя не спира да обикаля по магазините, за да пазарува дрешки за бебенцето. Неговият пол вече е ясен за родителите, но те пламенно го крият от широката общественост.  

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !