Сребърният медалист от Евровизия 2024...

Baby Lasagna, който завърши втори на конкурса в Малмьо,...

Отиде си майката на Веско Маринов

Тази нощ е починала майката на обичания български...

Бащата на Крисия фалира

отпечатай новината

10.09.2014 09:52 | Видян 2798 пъти

Бащата на Крисия фалира

Бащата на Крисия Марин Тодоров е закъсал сериозно с парите и използва таланта на детето си, за да припечелва някой лев допълнително. За да помогне на семейството си, момичето било принудено от родителите си да обикаля села и паланки като циркаджийска мечка и да пее по мръсни и одимени кръчми.

„За някоя вечер може да спечели 100 лева, за друга - 20. Зависи. Влачат я навсякъде - по селски панаири и по заведения, където има само пияници и всякакви лекета", коментират възмутени познати на семейството на Крисия. Те се опитвали да разубедят бащата да използва по този начин чедото си, но без успех. Той само вдигал рамене и се оправдавал, че на „момичето му се пеело".

Още при „откриването" на звездата Крисия голяма част от обществото коментираше, че мястото на едно малко момиче в късните вечерни часове е у дома, в леглото, а не на сцената. Това обаче не притеснявало Марин, който иска да изстиска детето си до последно, коментират възмутени почитатели на симпатичното момиче.

Преди години Тодоров взел кредити и доста пари от познати, с които построил хотел „Тифани". При откриването му вече бил задлъжнял с около 2 милиона евро. Той така затънал, че се опитвал да продаде колата си „Порше Кайен" за сериозна сума, укривайки факта, че той самият все още не е изплатил джипа.

Снимка:vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !