Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Мис Кучкова се заиграва с фолк дебютант

отпечатай новината

10.09.2014 16:17 | Видян 2057 пъти

Мис Кучкова се заиграва с фолк дебютант

Елена Кучкова прикова вниманието на младото попълнение на музикалната компания "Ара Мюзик" - Александър. Макар новак сред българските поп фолк изпълнители, той подходи дръзко към плеймейтката, като я попита дали той ще бъде този, с който ще разменят пози.

Това се пее в дебютното парче на синеокия чаровник Александър - "Кефиш здраво". Във видеото участва знойната красавица Кучкова, която сподели, че е истинско удоволствие да се работи с Александър. По време на снимките прехвърчаха искри между двамата, макар плеймейтката да твърди, че е обвързана.
 
"Кефиш здраво" е един дълго чакан проект за мен и беше време да се осъществи. Радвам се, че от Ара мюзик повярваха в мен и ми дадоха възможността да покажа какво мога. А аз го мога! Съществено беше, че работих с екип от професионалисти, които се погрижиха за цялостната визия на видеото. Млади сме, готини сме, бачкаме и се надявам, че ще пожънем успех. Клипът ми ще се излъчва в ефира на Фен тв." - коментира Александър
 
Амбициран, нахъсан и талантлив - Александър е певецът, който ще спечели женските сърца и ще накара хората да се веселят. Всичко това се чува по адрес на красавеца от Ара Мюзик, които залагат на нови и свежи лица в поп фолк бранша.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !