Червената нишка: Откъде идва...

Японците имат древно поверие, че хората, които са...

Новите вълшебни думи „разрешавам” и...

Възпитавани сме, че единствените „вълшебни думички” са...

Банкерът Красимир Ангарски: Вили Марковска е със сина ми

отпечатай новината

11.09.2014 15:02 | Видян 6274 пъти

Банкерът Красимир Ангарски: Вили Марковска е със сина ми

"Вили Марковска и сина ми са заедно и живеят много добре! Не знам кой пуска тези слухове, но няма нищо вярно в тях" - това заяви пред "България Днес" банкерът Красимир Ангарски.

Синът на бизнесмена – Ивайло, е женен вече три години за актрисата Вили Марковска, като от година насам клюките непрестанно ги разделят. В едно от последните си интервюта през изминалата пролет Марковска бе категорична, че все още са заедно, докато преди седмица медиите обявиха, че е заменила съпруга си с певеца Орлин Павлов. Свекърът на актрисата е категоричен, че това е безумие и снаха му все още е със съпруга си. Самата Вили Марковска заяви, че всичко изписано е "глупост", която дори няма смисъл да бъде коментирана.

Името на Марковска е спрягано не само с Орлин Павлов, но и с добрия й приятел Атанас Месечков. Поради факта, че често е забелязвана в компании, където съпругът й липсва, и че все още не е родила наследник на Ангарски, всеобщото мнение из ВИП средите е, че Вили вече не е омъжена.

Според самата Марковска обаче, както и според тъста й бракът между нея и Ивайло не е приключил и няма изгледи това да се случи. В една от последните си публикации в социалната мрежа актрисата сподели, че се възхищава от смелото решение на Юлияна Дончева да стане отново майка на 48 години. Приятелите на Марковска пък коментират, че и Вили вече трябва да помисли по въпроса.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !