Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Гигова и Кучкова оправят имиджа на пролетариата

отпечатай новината

17.09.2014 15:11 | Видян 2129 пъти

Гигова и Кучкова оправят имиджа на пролетариата

Ден след старта на риалитито ВИП Брадър интригите започнаха. Участниците в трудово възпитателното общежитие видяха оценките на Йорданка Христова и Евгени Минчев за тях и защо точно са ги изпратили в по-мизерната къща. Най-потресена бе Ива Екимова, която светският лъв определи като „не достатъчно ВИП”, за да съжителства с него под един покрив.

Биг Брадър обаче даде шанс за възмездие на „онеправданите” като те получиха възможността да изпратят двама от „своите” в луксозната резиденция. След половинчасово умуване, пролетариатът, съставен от Жени и Тачо, Елена Кучкова, Ели Гигова, Ива Екимова, Иво Аръков и Камелия Воче тактически се спря на двете адашки.

 От предварително видените коментари на политбюрото (Минчев и Христова) стана ясно, че то има пристрастие към милионерската щерка Гигова. Мис Пллеймейт пък толкова силно се натискаше да смени жилището си, че другите явно се смилиха и ѝ дадоха този шанс. Освен това тя доскоро се славеше като близка дружка на Минчев и колективът прецени, че също като Ели може да промени имиджа му пред останалите съквартиранти.

 Появата на двете дами в резиденцията обаче дойде като шок на Евгени и Йорданка, чиято мисия да разпределят участниците в риалитито трябва да остане тайна. Дали хубавиците няма да я провалят с въпросите, които възникнаха след влизането им? И колко души още ще намразят Минчев заради злостните му коментари?

Снимка: ВИП Брадър

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !