12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Принц Хари на тайна среща с Кресида

отпечатай новината

19.09.2014 11:17 | Видян 1688 пъти

Принц Хари на тайна среща с Кресида

Принц Хари е извел на тайна среща бившата си приятелка Кресида Бонас. 30-годишният по-малък брат на престолонаследника принц Уилям и 25-годишната блондинка са отишли да гледат в Западен Лондон (в кино Odeon Kensington) комедията с Камерън Диас и Джейсън Сийгъл „Секс запис”.Според очевидците двамата са напуснали салона малко преди края на филма. Хари се насочил право към чакаща го кола с бодигард, а Кресида се метнала на такси и отпътувала в посока двореца Кенсингтън, където живее принцът и който се намира на 10 минути пеша от киното.

Явно чувствата между принца и блондинката са на път да се възродят след близо 6-месечна раздяла. Двамата имаха връзка точно две години и дори се заговори, че той е обмислял да й предложи брак. Вместо това те се разделиха изненадващо през април. Зрител казва за вестник „Сън” следното: „Те се опитаха да се слеят с тълпата в киното, но, изглежда, осъзнаха, че това е невъзможно.”

Друго британско издание съобщи по-рано този месец, че Хари е бил забелязан на среща в лондонски клуб в Челси с богатата египетска наследница Ениат Юнес. През юли пък медиите на Острова съобщиха, че принцът е намерил любовта в лицето на Камила Търлоу – съименничка на втората съпруга на баща му принц Чарлз.

Търлоу е хуманитарен работник и работи в неправителствена организация, подпомагана приживе и от принцеса Даяна – майката на Хари. Освен това спряганата за нова приятелка на рижавия принц беше и носителка на титла от конкурс за красота, а именно Мис Единбург.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !