бТВ и Нова спират да снимат сериали,...

Двете най-големи частни телевизии у нас – бТВ и Нова, са...

Отиде си малко известен режисьор,...

Режисьорът и продуцент Роджър Корман, известен с...

Щерките на Бербо и Божинов заедно на детска

отпечатай новината

25.09.2014 18:14 | Видян 7054 пъти | Гласували 1

Щерките на Бербо и Божинов заедно на детска

Дъщерите на Димитър Бербатов и Валери Божинов посещават една и съща детска градина, научи "България Днес". Голямото момиче на нападателя на "Монако" Деа и Никол на футболиста на "Тернана" и Николета Лозанова посещават частна забавачка в Драгалевци. Тя е собственост на бившия национал Мариян Христов и съпругата му Диана и в нея децата изучават немски още от най-ранна възраст. Таксата е 700 лв. на месец, което едва ли e проблем за Валери и Митко.

Изненадващо за мнозина Бербо и половинката му са предпочели дъщеря им да посещава детска градина в София вместо в Монако. По тази причина и Елена прекарва все повече време в столицата, докато Митко рита в княжеството. Самият той използва всеки възможен момент, за да се прибира при трите си любими жени. Двамата неслучайно са избрали детската градина на Мариян Христов. Диана и Елена са близки приятелки, като половинката на Бербатов бе и на откриването на забавачката преди година. Тогава тя бе в компанията на Христина Витанова, Мариета Иванова, Деси Иванкова и куп други футболни съпруги.

Преди седмица любимата на Бербо бе и на първия рожден ден на детското заведение. Тя не пропусна да се снима с децата. Записването на малката Никол на градина в София потвърждава информациите, че Николета няма никакво намерение да последва Божинов в Италия. Докато той рита в "Тернана", тя ще продължи кариерата си на водеща и ще гледа дъщеричката им. Новото й предаване по Би Ти Ви ще се излъчва всяка неделя.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !