На път за Шенген в Темата на NOVA

Чували ли сте за село Шенген? Място с 1500 жители – в...

Вкусът на България стартира...

Тази събота от 11:00 ч. „Вкусът на България“ по bTV ще...

Лора абортирала

отпечатай новината

26.09.2014 10:35 | Видян 2952 пъти

Лора абортирала

Лора Караджова и Део за малко да станат родители, но спонтанен аборт им е попречил. Една от най-известните двойки в родния хайлайф се раздели изненадващо след близо 8-годишна връзка и досега двамата упорито мълчат и отказват да разкрият истината за внезапния крах на отношенията си.

Близки до експоловинките обаче разкриха пред репортер на „Всеки ден", че причината двамата да скъсат е спонтанен аборт, който Лора направила преди години. Тъй като инцидентът се случил малко преди Караджова да влезе в третия месец, двамата решили да го запазят в тайна от близките си. След трагичната случка обаче нещо помежду им се пречупило и не след дълго единодушно взели решението да се разделят.

„Део много искаше да задълбочи връзката си с Лора и дълги години я молеше да си направят дете. Когато научи радостната новина, бе на седмото небе, за съжаление за много кратко време. След това се срина", коментират приятели на блондина.

Въпреки че оставил зад гърба си връзката с Караджова, Део останал шокиран, когато много скоро след раздялата им тя отиде в обятията на спортиста от Варна Валентин Славов и много скоро отново забременя. Впоследствие се оказа, че бебето не е станало по случайност, а е било планирано. Новината буквално съсипала блондина и месеци наред той бил в депресия, докато не се запознал с мулатката Мариана, с която са заедно от близо две години.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !