Жената на Домусчиев с Хилари, обръща...

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща се "на ти" към нея:...

Българският филм Петя на моята Петя с...

Един от най-популярните български игрални филми за...

Майонезата: Елен ме предаде морално, но пак може да се съберем

отпечатай новината

29.09.2014 10:42 | Видян 2192 пъти

Майонезата: Елен ме предаде морално, но пак може да се съберем

Тя ме предаде морално и много ме боли, признава бизнесменът.В живота няма гаранции за нищо, така че не мога да кажа дали с Елен няма да се съберем в бъдеще. Това заяви скандалният бизнесмен Александър Найденов относно края на връзката си с красивата актриса Елен Колева, научи "Блайф". Изневярата й беше морална, а между едното и другото имаше единствено фактор време за реализация, допълни още Найденов.

Фактологично, всичко, което съм изнесъл за нашата връзка, отговаря за истината. Ще ме хванат лудите и ще изпляскам документите, ако още веднъж Елена каже, че си има друга истина, категоричен е Найденов, който не крие, че го боли от предателството на гаджето му. Аз съм на едно мое си мнение по отношение на понятието VIP и не се чувствам такъв. В България VIP са първите държавни мъже, Лили Иванова, Христо Стоичков и Григор Димитров.

Другите са просто популярни, но такива са и Цар Киро и Златко Баретата, например. Трябва ли да ги вкараме в една къща? Така бизнесменът коментира популярно риалити шоу за звезди, в което отказа да влезе. Знам, че на Елен са предложили преди мен, при това с много силен хонорар, но тя също е отказала, допълни бизнесменът.

Относно слуховете, че винаги носи оръжие в себе си, Найденов заяви, че гърмят хората, на които се дължат пари, а не които дължат пари, а на самия него много хора дължат милиони. Случилото се с Елен Колева беше изключение, така че за напред няма да се изнася никаква информация за личния ми живот, категоричен е бизнесменът.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !