Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Най-емоционалният дуел в Survivor предстои

отпечатай новината

29.09.2014 16:01 | Видян 1679 пъти

Най-емоционалният дуел в Survivor предстои

Зрителите на бТВ ще видят тази вечер най-емоционалният дуел във всички сезони на Survivor досега. Един срещу друг ще се изправят обитателите на Острова на прокудените Светлин Занев и Силвия Димитрова. Единият от тях ще напусне играта завинаги. Раздялата след победата на единя от двамата ще бъде толкова емоционална, че направо къса сърца. Коравият Занев ще плаче като малко дете от емоции. Силвия едва успява да го утеши. Преди дуела обаче, двамата ще направят разбор на всички в племето, а Занев ще получи разпускащ масаж от професионалната физиотерапевтка.

Тази вечер в Survivor по bTV настъпва радост и празник след изгонването на Светлин Занев от племето "Гаруда". Ветераните смятат, че без напрежението, което той внася в отбора, ходът на играта ще се промени. Твърдят, че за предателство не може и да става дума, защото в Survivor няма място за приятелство и сантименталности. В същото време морякът е готов на всичко, за да използва златния си шанс да се върне и да отмъсти на всички. На Острова на прокудените той ще сподели разочарованието си от Бърканичков и Агонцев със Силвия , как са го подвели, че ще гласуват за Ралица на племенния съвет, но ще разкрие и предварителни договорки, датиращи още преди да ке качат на самолета за Камбоджа.

Преди играта за награда, Нага ще трябва да вземат решение дали да позволят на Васко да се върне в редиците им. След медицински преглед става ясно, че ръката му не е счупена и няма риск за здравословното му състояние ако продължи участието си в Survivor. Дали обаче феновете ще се възползват от правото си да премахнат самоизолиралия се водолаз или ще предпочетат да запазят численото превъзходство на племето.

Победата в предизвикателството може да донесе на Нага и Гаруда доста изкусителна награда – купа спагети и вино за племето, но и още нещо. Отборът, който спечели играта ще изпрати един от своите, за да плячкоса лагера на загубилите. Пратеникът ще може да вземе три предмета от противниците, но дали ще се ограничи само с това или ще разруши лагера им? Това ще бъде едно от най-забавните неща дотук в предаването.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !