Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Рапърът Alex P взриви феновете

отпечатай новината

01.10.2014 16:55 | Видян 1107 пъти

Рапърът Alex P взриви феновете

Oт няколко години ‘365’ се асоциира не просто с броя на дните на календарната година, но и с едно страхотно място, в центъра на София, което се грижи за позитивното настроение на всеки пристъпил входа му 24/7, 365 дни в годината. Малко са столичните заведения, които предоставят на своите клиенти възможността да пият кафето си в уютната дневна атмосфера върху удобни vintage дивани, но и да се върнат броени часове покъсно, за да присъстват на страхотна парти вечер.

 

Невероятната концепция на 365 и приветливият и усмихнат персонал са част от причините извоювали псевдонима ‘Home Sweet Home’, с който екипът на 365 ни покани да отбележим 4 години от неговото откриване. Под мотото ‘Live, Lаugh and Love’ и с експлозия от бурни емоции, Kлуб 365 постави началото на 4дненвно празненство, по случай рождения си ден.

 

За доброто настроение се погрижи хитовият рапър Alex P, чието страхотно сценично поведение, дръзки текстове и агресивни рап бийтове взривиха присъстващите не веднъж. Гостите рапираха наред с хипхоп звездата, като кулминация беше изпълнението на хитa Belucci, коeто изправи на крака всички в заведението.

 

‘Кога минаха 4тири години?’ се питаха гостите докато отпиваха от своите напитки и танцуваха неспирно.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !