Италианска пролет: Фото на деня

Италианска пролет: Фото на деня

Ето го зетя на Стоичков

Новият зет на футболната легенда Христо Стоичков е...

А голямата бомба тепърва цъка!

отпечатай новината

02.10.2014 14:29 | Видян 2681 пъти | Гласували 2

А голямата бомба тепърва цъка!

За втори път след 23 юни, когато безхаберието на тази държава и липсата на правила ни причиниха ден на национален траур, числата в главата на 19 минути отново са черни. Този път заради взрив. В предприятие, където преди 4 години е имало експлозия и на два пъти – последния път на 15 септември „са констатирани нередности в охраната на труда”.

Ще върне ли загиналите в завода в Горни Лом хора констатацията, която очевидно не е довела до нищо реално от страна на органите на държавата? Докога ще търпим тоталната липса на резултати във всички области?

Докога за българските държавни мъже ще бъде по-важно да се наплюскат на коктейл и да гледат мач, отколкото 15 невинни техни, да, техни жертви!

Това правителство не си мръдна пръста за Мизия, за другите наводнени след националния траур в памет на Аспарухово градове и села на България! Не казва за какво е изхарчило милионите от бюджета за бедствия и аварии. Е, ние ще ви кажем – милион за пътувания на Плевнелиев, няколко за нови мерцедеси в НСО и т.н.

Господа, преди месец на старта на предизборната кампания написахме предупреждение, което се правите, че не разбирате. Сега, след взрива в Горни Лом, може и да ви влезе в главите: голямата бомба, голямата обществена експлозия вече цъка. Пред нея бунтовете срещу цените на тока и парното от зимата на 2013 г. ще ви се сторят като сюжет от романтичен филм! Човек предупреден, наполовина е спасен!!!

автор: Борис Ангелов

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !