Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Барбара Стрейзънд развежда принц Чарлз?

отпечатай новината

06.10.2014 15:21 | Видян 2571 пъти

Барбара Стрейзънд развежда принц Чарлз?

Певицата Барбара Стрейзънд може да разведе принц Чарлз, съобщи "Инкуизитър". Разкритието, че двамата са имали връзка преди години, направо вбесило съпругата на британския престолонаследник Камила Паркър-Боулс и тя сериозно се замисляла дали да не подаде документи за развод.

Фактът, че Чарлз е спал и с други жени хвърлило в див ужас настоящата му съпруга. Когато го запитала директно дали е вярно, че е имал авантюра и със Стрейзънд, докато е бил с Даяна и с нея, Чарлз се засмял. След това пуснал неподходяща шега, че щяло да бъде "много по-добре", ако се бил омъжил за Барбара вместо за нея. Това преляло чашата и половинката на британския престолонаследник вече наела екип, който ще й защитава правата в съда при бракоразводното дело. Разводът с Камила може да струва на Чарлз около 350 млн. лири. "Чарлз бил хлътнал по легендарната певица от години, но едва през 1994 г. те си правят среща в хотел "Бел Еър" в Лос Анджелис на по чаша следобеден чай, която завършила в една от стаите на хотела.

Тръпката им е жива и до днес", разкрива сп. "Глоуб" в най-новия си брой. Според "Инкуизър" обаче връзката между Стрейзънд и принца започва още през 1974 г., когато двамата се срещат на снимките на филма "Веселе жена" по време на посещението му в Лос Анджелис . Но интимни станали едва 20 години по-късно, когато Стрейзънд пяла пред принца в Лондон. Тогава Чарлз решава да организира интимна вечеря с нея в "Бел Еър". Самата Даяна знаела, че Чарлз много харесва певицата, и дори казлаа на своя приятелка, че няма да се изненада, ако двамата имат връзка.

Снимка:novini.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !