Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Пробутват Невена да спечели "Гласът на България"

отпечатай новината

09.10.2014 14:16 | Видян 2262 пъти

Пробутват Невена да спечели

Гласовитото миньонче от Севлиево, което дели един покрив с барабаниста Венелин Венков от "Шоуто на Слави", е на път да подпали истинска война зад кулисите на предаването. Според останалите участници във формата надпреварата с Невена не била равнопоставена. Те недоволствали от факта, че Цонева е приятелка на шоумена Слави Трифонов, има някаква музикална кариера и не само че се познава с ментора си Миро от годии, но и имат съвместни записи.

Невена и Венко имали звукозаписно студио в дома си в софийското село Саранци, а певицата дори имала собствена музикална компания. Дългия се опитвал да потуши бунтовете в "Гласът на България", като на всеослушание обявил, че участието на Невена не нарушава с нищо регламента и всеки изпълнител има правото да участва в колкото си иска музикални предавания.

Преди 2 години Невена успя да осъди "Вирджиния рекърдс" за 7 000лв., но с лихвите сумата набъбна на 12 бона. Цонева завела още 3 дела срещу музикалния гигант, едно от тях било, че "Вирджиния рекърдс" й е попречила да участва в танцувалното шоу "Денсинг Старс"

"Повече от ясно е, че Невена Цонева ще бъде тикана до финала. Това е доста нечестно спрямо останалите участници", роптаят от шоуто.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !