Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Маги Халваджиян променя правилата в X Factor

отпечатай новината

15.10.2014 17:26 | Видян 2724 пъти

Маги Халваджиян променя правилата в X Factor

От общо 27 участника, стигнали до Къщите на съдиите, само 12 ще продължат напред към големите концерти в X Factor. Първи своя избор ще трябва да направи Саня. Кои момичета да продължат напред в нейния отбор – това ще бъде най-голямата й дилема. Въпросите, които си задава обаче, ще могат да бъдат разрешени само от един човек – продуцента на шоуто Магърдич Халваджиян.

Той ще се притече на помощ на Саня, предлагайки решение-прецедент в историята на шоуто. Тази година всеки от менторите ще има възможност да избере четирима финалиста, но при едно единствено условие – още с първото гласуване всеки ментор ще се сбогува с един свой талант, дали Любо, Заки, Саня и Мария ще приемат, предстои да разберем.

И докато едни ще бъдат изправени пред труден избор, други ще се изправят пред огромно вълнение и щастие, споделя inews.bg. Заки и групите ще се гмурнат надълбоко в преносен и буквален смисъл. Радостта на групите, получили неговото заветно "да”, ще повлече Заки в двуметров басейн, където всички ще се окажат мокри до кости. Водещите Алекс и Мария пък ще се почувстват като булки в обятията на момчетата, които ще ги пренесат през прага на Къщата на Мария Илиева.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !