Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Уош МС не може да забрави голямата си любов

отпечатай новината

16.10.2014 15:13 | Видян 3070 пъти

Уош МС не може да забрави голямата си любов

Рапърът Уош МС, чието име е Стефан влезе в Къщата на ВИП Брадър, като втрещи с откровението си съквартирантите, че е лекувал зависимост от вредни вещества. Призна, че освен пушенето и правенето на филми, другата му огромна страст е готварството. Но палавия 29-годишен младок разкри, че затова е в шоуто, за да намери сериозна връзка. Стефан искал семейство, жена и деца, пише в. „Уикенд“. Другата причина да се подлага на стреса във ВИП Брадър по Нова телевизия била хонорара. С него Стефан искал да зарадва татко си и да реализира мечтата му двамата да направят един общ филм.

Рапърът Уош МС призна, че голямата му тръпка в живота си останала колежката му Радина Кържилова. С Радина се запознали още в училище покрай обща приятелка. Любовта им пламнала мигновено и така цели осем години. В тях имало всичко – страст, раздели, ревности, събирания и отново раздели които сложили край на дългата им връзка.
Дори и пикантна фотосесия за възрастни, за която Стефан и неговите родители не искали да говорят, но Интернет маниаците още я помнят.

След като я загубил окончателно, рапъра Уош МС станал гадже с красивата приятелка на Радина Луиза Григорова. Двамата били заедно много кратко време и се разделили.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !