Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Митко Цонев жени щерка си за милионер

отпечатай новината

19.10.2014 09:00 | Видян 2513 пъти

 Митко Цонев жени щерка си за милионер

Тв легендата Митко Цонев стяга сватба зад Океана. Дъщеря му Деси, водеща в ТВ7, е лудо влюбена в приказно богат американец, научи единствено „Всеки ден". Приятел на блондинката, която има зад гърба си неуспешен брак с комунистическото отроче Янчо Таков Втори, ни разкри, че Митко Цонев ще изиграе за втори път ролята на дядо в „Моята луда американска сватба" идната пролет.

Засега мястото на събитието е заковано за Ню Йорк, родния град на бъдещия съпруг на Деси - Зак Коен. Американецът се оказа от супер богата фамилия. Научихме, че зетят на водещия от БНТ живее в България от 2009 г. и спазва семейната традиция да се занимава с финанси. Зак прави кариера като инвестиционен банкер.

Двамата с Деси вече открито афишират връзката си, като лудият по Цонева американец бащински гушка сина й Янчо Таков Трети със снимки във фейсбук. Петгодишното хлапе е видимо доволно от баткото, показаха фотосите от профила на телевизионерката.

Научихме още, че уж невинната семейна екскурзия на семейство Цоневи до Италия отпреди месец си имала конкретна цел. Там Митко и съпругата му Ирина са се запознали с бъдещия свят на уговорена сгледа. Богатият евреин, баща на Зак, пребивавал голяма част от времето си на Апенините, където въртял сериозен бизнес.

Наскоро пък влюбените Деси и Зак отпрашили на романтична разходка до една от най-желаните дестинации на Ботуша. Най-новата светска двойка прекарала няколко дни в супер скъпарската Вила д′Есте в Тиволи, на 30 км от Рим. Мястото се оказа любимо на куп холивудски величия. Вилата, културно наследство под закрилата на ЮНЕСКО, е изградена през 1550 г. от Пиро Лигорио по желание на кардинал Иполито д'Есте, син на Лукреция Борджия и внук на папа Александър VI. През 16 век градините и фонтаните на вилата са смятани за осмото чудо на света.

Иначе лиричните чувства между Зак Коен и красавицата Деси пламнали в България. Младият богаташ много харесвал страната ни, която смятал за своя втора родина. Любимото му място били Родопите, но си падал много по Созопол и Велико Търново. Приятели на булката пък обясниха, че са супер щастливи, че Деси най-сетне е намерила читав мъж до себе си. „Време й беше, Зак е готин пич и много си пасна с малкия Янчо. Всичко ще наред", убедени са близките на бъдещата булка.

Снимка: Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !