Ариа пусна голи снимки

Гола до кръста и със секси панталон с ресни се пусна...

Папи Ханс призна за комплексите за...

Един от съвременните секссимволи на родната музикална...

Новият на Зорница Линдарева е Иво Редбула

отпечатай новината

19.10.2014 09:01 | Видян 3629 пъти

Новият на Зорница Линдарева е Иво Редбула

Креватното завоевания на Линдарева не е сред актуалните софийски тарикати и за него се знае много малко. Освен като предприемач и представител на световната марка, направил енергийната напитка „Ред Бул" най-търсената у нас, личният му живот остава встрани от клюкарските хроники. Все пак успяхме да научим, че зад прякора на новия мъж до манекенката с ренесансова гръд вероятно се крие Ивайло Тодоров. Това е човекът, който пръв е започнал да внася тонизиращото безалкохолно преди цели три петилетки, пише Всеки ден.

За него е писано, че през 2000 г. се опитал да уреди българско турне на балканската фолк икона Лепа Брена. Към момента обаче не е ясно от какъв бизнес Иво Редбула поддържа на прилично ниво банковите си сметки, тъй като от 2007 година „Red Bull" има нов дистрибутор.

Според запознати Зори Линдарева добре е пресметнала, че покрай такъв мъж ще си живее живота без никакви финансови сътресения на хоризонта. Конспиративната й връзка намери потвърждение в Къщата на „ВИП Брадър", след като блондинката ненадейно реши да напусне шоуто без притеснения, че може да й се наложи да цака неустойка за прекратения договор с продуцентите на шоуто.

Поредният любовен пристан на мъжемелачката идва тъкмо навреме, за да я спаси от безпаричие. Говори се, че уж заможното семейство на Зорница Линдарева е изправено пред пълен фалит. Фамилията, която произвежда захар и захарни изделия го е закъсала с финансите заради тежки съдебни дела, които води сестра й срещу бившия си съпруг. В основата на битката в Темида е системен тормоз, който каката на Зори търпяла от мъжа, с когото се развела.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !